Vacancy Deactivated

Lähihoitajia

Pirkkalaan, vaativaan tehostettuun asumispalveluyksikköön

Attendo tuottaa Pirkkalassa elokuusta lähtien vaativaa tehostettua asumispalvelua 15- paikkaisessa yksikössä.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Haemme mielenterveys- ja päihdetyön, kuntoutuksen ja sairaanhoidon- ja huolenpidon suuntatumisen osaajia. Tunteva- koulutus tai muu laaja-alainen hyväksyttävä muistisairaiden hoitotyötä tukeva koulutus katsotaan eduksi.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan laadukasta hoivaa ja hyvää työyhteisöä.. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ kiinnostaa, täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi osoitteessa: http://rekry.attendo.fi/. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse terhi.pyyhtia@attendo.fi. Hakuaika päättyy 27.8.2017.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot