Vacancy Deactivated

Lähihoitajia

Attendo Satumetsään Pälkäneelle

Attendo Satumetsän hoivakoti ikäihmisille avataan Pälkäneelle syyskuussa 2017. Attendo Satumetsässä on 39 asukaspaikkaa tehostettua palveluasumista tarvitseville vanhuksille. Modernissa hoivakodissa on viihtyisät yhteistilat sekä jokaisella asukkaalla oma tilava huone ja WC/suihkutila.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, täytä hakemus osoitteessa http://rekry.attendo.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse tuire.ellila@attendo.fi. Hakuaika päättyy 27.8.2017.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Tuire Ellilä

044 494 2830
tuire.ellila@attendo.fi