Vacancy Deactivated

Lähihoitajia

Attendo Keinulaan, Nakkilaan

Attendo Keinula on Nakkilassa maaliskuussa 2018 toimintansa aloittava 30-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakodissa toimimme asiakaslähtöisesti ja tarjoamme asiakkaan tarpeista lähtevää, terveyttä edistävää ja yksilöä kunnioittavaa hoivaa. Hoivakodeissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaidemme hyvän arjen eteen. Jokaisella asukkaalla on hoivakodissa oma asunto kylpyhuoneineen, sekä lisäksi hoivakodissa on yhteiset piha-alueet, oleskelutilat, keittiö sekä saunaosasto. 

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi osoitteessa: http://rekry.attendo.fi/ viimeistään 6.1.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Riikka Huhtamäki, riikka.huhtamaki@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot