Vacancy Deactivated

Lähihoitajia

Attendo Simo, Simo

Etsimme Attendo Simon palvelukodille, Simoon

LÄHIHOITAJIA

Attendo Simo on Simossa sijaitseva tehostetun palveluasumisen yksikkö. Palvelukoti tarjoaa oman kodin pitkään sairastaneille henkilöille, joiden toimintakyky on laskenut pitkäaikaisen mielenterveysongelman, kehitysvammaisuuden tai psykiatrisia oireita aiheuttavan vamman vuoksi. Palvelukodissa on 6 ryhmä-/tukikotia, joissa on yhteensä 41 asukaspaikkaa.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten/mielenterveyskuntoutujien kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 25.8.2019 mennessä osoitteeseen: saana.hemming@attendo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelukodin johtaja Saana Hemming, saana.hemming@attendo.fi

Henkilökuntaamme

  • Marja Kekonen

    "Me luomme yhdessä hyvän ja turvallisen kodin jokaiselle"

    Ohjaaja

    Marja Kekonen

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Saana Hemming

044 494 4996
saana.hemming@attendo.fi