Lähihoitajia keikkatyöhön

Attendo Hopeahelmi ja Attendo Saarni Lappeenranta

Haemme nyt LÄHIHOITAJIA keikkatyöhön

Attendo Hopeahelmeen ja Attendo Saarniin

Keikkatyö antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan erilaisiin vaihteleviin tehtäviin, arvokasta työkokemusta ja lisäansioita. Keikkatyötä voit tehdä silloin kun sinulle parhaiten sopii, vaikka opiskelun tai toisen työn ohessa. Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen. Voit halutessasi keikkailla molemmissa yllämainituissa yksiköissä.

 
Yksiköiden kuvaus
ATTENDO HOPEAHELMI
Hopeahelmi on Lappeenrantaan syksyllä 2012 avattu hoivakoti, Mummola. Hoivakoti on tarkoitettu ikäihmisille, joille asuminen täysin itsenäisesti ei enää ole mahdollista. Tarjoamme joko kevyempää tukea ja turvaa päivittäiseen arkeen tai ympärivuorokautista hoitoa esimerkiksi muistisairauden rajoittaessa toimintakykyä. Hoivakodissa on neljä 15 asukkaan ryhmäkotia kahdessa kerroksessa. Hoivakodin johtaja Heli Laakko-Mankki heli.laakko-mankki@attendo.fi
 
ATTENDO SAARNI
Saarni on juuri avautunut viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten asumisyksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Saarni sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee keskellä kaupunkia, lähietäisyydellä kaikki palvelut. Hoivakodin johtaja Hanna Suoanttila hanna.suoanttila@attendo.fi
 

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi perus-/lähihoitajan tutkintoa tai vastaavaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa, myös opiskelijat huomioidaan). Hakijalta edellytämme myös aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Täytä hakemus https://rekry.attendo.fi//Application/Index/798/31.10.19. mennessä  ja liitä mukaan ansioluettelosi.
Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!
Lisätietoja antaa Rekrytointikoordinaattori Hanna Gök hanna.gok@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

 

 

Yhteystiedot

Hanna

0444940302