Vacancy Deactivated

Lähihoitajia / Ohjaajia

Attendo Painiittyyn, Espooseen

Haetaan Attendo Painiittyyn, Espooseen LÄHIHOITAJIA / OHJAAJIA

Attendo Painiitty on Espooseen, Lintuvaaraan elo-syykuussa 2018 avautuva kehitysvammaisten palvelukoti. Attendo Painiitty tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Palvelukodissa on 15 autetun asumisen paikka ja 10 tuetun asumisen paikkaa. Palvelukodissa lisäksi yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha, sekä henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden.

Hakijoilta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja halua työskennellä kehitysvammaisten kanssa. Arvostamme kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten kanssa sekä hyviä sosiaalisia taitoja että iloista ja reipasta työasennetta.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Eduksi katsomme autismiosaamisen, kokemuksen haasteellisesti käyttäytyvien asiakkaiden ohjaamisesta sekä vaihtoehtoisten kommunikaatiomenetelmien hallitsemisen.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta palvelukotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.
Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, täytä hakemus osoitteessa: http://rekry.attendo.fi/ ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Johannes Airaksinen, johannes.airaksinen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Johannes Airaksinen
Palvelupäällikkö


johannes.airaksinen@attendo.fi