Vacancy Deactivated

Laitoshuoltaja

Kiljavan sairaala, Nurmijärvi

Haemme LAITOSHUOLTAJAA Nurmijärvelle Kiljavan Sairaalaan. Sijoituspaikka tällä hetkellä on pitkäaikaishoidon osasto. Sairaalassa on myös kaksi kuntoutusosastoa sekä terapiatiloja. Laitoshuoltaja huolehtii osaltaan vastuullaan olevan osaston siisteydestä.

Vaatimuksena hygieniapassi, laitoshuoltajan tutkinto ja mielellään kokemusta sairaalasiivouksesta. Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä innostunutta ja sitoutunutta asennetta.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan (influenssa, vesirokko ja tuhkarokko).

Kiljavan henkilökunnalla on mahdollisuus käyttää vapaa-ajallaan kuntosalia ja allasaluetta oman kunnon ylläpitämiseen. Smartum-kortti on myös käytössä.

Mikäli olet kiinnostunut, laita hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostilla: kaija.pyykkonen@attendo.fi, kuitenkin 30.8.2019 klo 12 mennessä.

Lisätiedusteluihin vastaa osastonhoitaja Kaija Pyykkönen p. 040 3474504.

Attendo on Suomessa johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme: osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Sirpa Mononen

020 611 0540
sirpa.mononen@attendo.fi