Vacancy Deactivated

Laitoshuoltaja

Attendo Kuparikaari, Harjavalta

Haemme Attendo Kuparikaareen, Harjavaltaan

kahta laitoshuoltajaa

Kuparikaari on Harjavallassa sijaitseva, kodikas hoivakoti. Palvelutalomme kodit on tarkoitettu päivittäistä apua ja hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoitohenkilökuntamme kannustaa ja tukee asukkaiden omatoimisuutta. Arkiaskareet pyritään hoitamaan kuntouttavaa työotetta käyttäen yksilölliset tarpeet huomioiden. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja. Hoivakodissamme on 60 ikäihmistä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta siistijän työstä ja siivoojan tai laitoshuoltajan tai vastaava koulutus, mutta myös hoiva-avustajat huomioidaan. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, asukas-lähtöinen, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Hoivakodissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaidemme hyvän arjen eteen. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaillemme puhtaanapidon kautta. Tarjoamme töitä viihtyisässä työympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alallasi ja työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa hoivakodin johtaja Marianne Vainio: marianne.vainio@attendo.fi. Lisätietoja voi kysellä 19.8.2019 alkaen.

Hakemukset sähköpostitse samaan osoitteeseen 14.9.2018 mennessä.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi. 

Yhteystiedot

Marianne Vainio

040 184 6434
marianne.vainio@attendo.fi