Vacancy Deactivated

Laitoshuoltaja

Attendo Wellamo, Lahti

Haemme nyt LAITOSHUOLTAJAA/SIISTIJÄÄ Attendo Wellamoon, Lahteen

Attendo Wellamo on kesäkuussa 2011 avattu hoivakoti Lahden Jalkarannassa, joka tarjoaa hoivaa ja turvaa ikäihmisille. Hoivakodin nimi juontaa juurensa kalevalaisesta runoudesta, jossa Wellamo on hyvä ja arvostettu veden emäntä. Wellamo on esillä myös Päijät-Hämeen vaakunassa.

Toivomme, että sinulla on kokemusta siistijän työstä ja siivoojan tai laitoshuoltajan tai vastaava koulutus. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, asukas-lähtöinen, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan!

Tarjoamme:

  • haastavan ja mielenkiintoisen työn
  • viihtyisän työympäristön ja mahtavat työkaverit
  • mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • smartum liikunta- ja kulttuuriedun
  • ateriaedun

Mikäli kiinnostuit ja olet halukas työskentelemään modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa mukavien työkavereiden kanssa, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 11.8.2019 mennessä osoitteeseen: tiina.siltakoski@attendo.fi. Lisätietoja samasta osoitteesta tai rekrytointikoordinaattori Krista Golnick: krista.golnick@attendo.fi, p. 044 494 1868. Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Osoite: Tarjantie 57, 15950 LAHTI

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi. 

Yhteystiedot

Krista Golnick
Rekrytointikoordinaattori

044 494 1868
krista.golnick@attendo.fi