Vacancy Deactivated

Laitoshuoltaja

Kiljavan Sairaala, Nurmijärvi

Haemme LAITOSHUOLTAJAA Nurmijärvelle Kiljavan Sairaalaan.

Sijoituspaikka tällä hetkellä on pitkäaikaishoidon osasto. Sairaalassa on myös kaksi kuntoutusosastoa sekä terapiatiloja. Laitoshuoltaja huolehtii osaltaan vastuullaan olevan osaston siisteydestä.

Vaatimuksena hygieniapassi, laitoshuoltajan tutkinto ja mielellään kokemusta sairaalasiivouksesta. Arvostamme joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä innostunutta ja sitoutunutta asennetta.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan (influenssa, vesirokko ja tuhkarokko). Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Mikäli olet kiinnostunut, laita hakemuksesi mahdollisimman pian osastonhoitaja Kaija Pyykköselle sähköpostilla: kaija.pyykkonen@attendo.fi, kuitenkin 25.7.2019 klo 12 mennessä.
Lisätiedusteluihin vastaa Kaija Pyykkönen p. 040 3474504.

Osoite: Kiljavantie 539, 05250 KILJAVA

Attendo on Suomessa johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme: osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi. 

Yhteystiedot

Kaija Pyykkönen
Osastonhoitaja

040 3474504
kaija.pyykkonen@attendo.fi