Liikkuva lääkäri

Monipuolisesti vastaanotto-, päivystys ja tth-töitä Pohjois-Suomen alueella

Haluatko työskennellä monipuolisesti eri toimipisteissä ympäri pohjoista Suomea? Haluatko sopia joustavasti työ- ja vapaapäiväsi? 

Liikkuvana lääkärinä voit itse määritellä kuukausittaisen työajan, jonka pohjalta sinulle luonnostellaan kuukausittainen työjärjestys. Vapaapäivätoiveesi otetaan huomioon ja muutenkin työt suunnitellaan järkeväksi kokonaisuudeksi. Tarkat työpäivät sovitaan 2vk-1kk ennen kuukauden alkua.

Liikkuvan lääkärin toimialueena on Pohjois-Suomen toimiston alue, mutta sitä voidaan rajata toiveesi mukaan (esim. 150-250km Oulusta). Työt ovat perusterveydenhuollon vastaanotto ja päivystystyötä sekä työterveyshuollon työtä, toki tätäkin voidaan räätälöidä mielenkiintosi mukaan. 

Liikkuvan lääkärin korvaus on erittäin kilpailukykyinen!

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia terveys- ja hoivapalveluita niin yksityisille, yritys- kuin kunta-asiakkaille. Arvomme ovat osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen – olemme joustava ja kannustava työnantaja. Yli 7500 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä. www.attendo.fi

Yhteystiedot

Satu Virtanen
Aluejohtaja

0438264307
satu.virtanen@attendo.fi

Hae tästä

Liitä CV (ei pakollinen tieto)
(Muodoissa: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB tai vähemmän)
Henkilökohtainen kirje (ei pakollinen tieto)
(Muodoissa: doc, docx, pdf, rtf, txt 500KB tai vähemmän)