Vacancy Deactivated

Ohjaaja

Attendo Lahden Aalto

Haemme OHJAAJIA Attendo Lahden Aaltoon, keväällä 2018 avattuun mielenterveys- ja päihdeyksikköön

Attendo Aalto on suunnattu nuorille aikuisille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua kuntoutumisessaan ja arjessa selvitymisessään,Tarjoamme nuorille kuntoutujille tiivistä, yksilöllisesti sovellettua ja asteittaista tukea kohti mielekästä ja innostavaa elämää, sekä mahdollisimman itsenäistä ja tasapainoista päivittäisistä askareista suoriutumista.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), hygieniapassia, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä mielenterveyskuntoutujien kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Eduksi katsomme kokemuksen ja näkemyksen ratkaisukeskeisyydestä, yhteisöhoidosta ja dialektisesta käyttäytymisterapiasta.

Ohjaajana vastaat kodilla asukkaidemme hyvän elämän tuottamisesta ja kuntoutuksen toteuttamisesta ihmisläheisellä tavalla. Työtehtäviin kuuluvat mm. hoito- , kuntoutus- ja viriketoiminta sekä yksikön kodinhoitotyöt ja ruuanlaitto. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteessa https://rekry.attendo.fi, kuitenkin 28.7.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse yksikön johtaja miia.ruso@attendo.fi.

Työ alkaa heti, tai sopimuksen mukaan.

Attendo on Suomen johtava yksityinen sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Sarianna Alonen

044 494 1660
sarianna.alonen@attendo.fi