Vacancy Deactivated

Ohjaaja

Attendo Joelinkoti, Lappajärvi

Etsimme Attendo Joelinkotiin, Lappajärvelle

OHJAAJAA

Lappajärvellä sijaitseva palvelutalo Attendo Joelinkoti on 2015 valmistunut moderni ja viihtyisä kehitysvammaisten palvelukoti. Joelinkoti sijaitsee aivan kuntakeskuksen tuntumassa, palveluiden sekä kauniin luonnon äärellä. Päärakennuksen 10 paikkainen ryhmäkoti tarjoaa ympärivuorokautista tukea vaativille asukkaille tehostettua palveluasumista. Pihapiirin viiden asunnon rivitalossa tarjotaan tuettua asumista vain vähän tukea tarvitseville omatoimisille asukkaille.

Hakijalta edellytämme vähintään sosionomi AMK:n (tai vastaavan) koulutusta, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 31.7.19 mennessä osoitteeseen: anniina.karjamaki@attendo.fi.

Tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä. Työhaastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan umpeutumista. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse ja sähköpostitse: Anniina Karjamäki, 044 494 0960 (anniina.karjamaki@attendo.fi).

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Minja Keto

040 562 0519
minja.keto@attendo.fi