Vacancy Deactivated

Ohjaaja

Attendo Myllysiipi, Jyväskylä

Kaipaatko haasteita ja vaihtelua arkeesi? Oletko kiinnostunut luomaan uusia toimintamalleja ja saamaan vastuuta? Miltä kuulostaisi työ työyksikössä jossa pääset kokeilemaan uutta, kehittämään toimintaa ja jossa ideoitasi kuunnellaan?

Meillä Attendo Myllynsiivessä juuri tätä on tarjolla. Kaipaamme tiimiimme kekseliäitä, laatikon ulkopuolelta katselevia kehitysvamma-alan osaajia, jotka haluavat vaikuttaa työhönsä ja suunnitella asiakkaiden arjesta mielekkään heidän kodissaan.

Attendo Myllynsiipi on kehitysvammaisten palvelukoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Palvelukodissa on 15 autetun asumisen paikkaa. Palvelukodin yhteinen oleskelu- ja ruokailutila, sauna ja piha, sekä henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden.

Hakijoilta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (lähihoitaja, sosionomi tai vastaava), aitoa kiinnostusta ja halua työskennellä kehitysvammaisten kanssa.
Arvostamme kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten kanssa sekä hyviä sosiaalisia taitoja että iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Kokemus haasteellisesti käyttäytyvien asiakkaiden parissa luetaan eduksi.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.
Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ on kolmivuorotyötä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään palvelukotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi marjut.tapiola-harju@attendo.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa palvelukodin johtaja Marjut Tapiola-Harju puh. 044 796 1252

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Marjut Tapiola-Harju

044 796 1252
marjut.tapiola-harju@attendo.fi