Vacancy Deactivated

Ohjaaja, Kesätyö

Attendo Aalto, Lahti

Etsimme Attendo Lahden Aaltoon

OHJAAJAA kesätyöhön

Työ alkaa kesäkuun alussa ja päättyy elokuun lopussa. Toivomme ohjaajan työtehtävään lähihoitajaa tai lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijaa. Myös sosionomit ovat tervetulleita joukkoomme. Edellytämme voimassa olevaa hygieniapassia ja tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajaksi. Työ on kokopäivätyötä ja työskennellään kolmessa vuorossa.

Attendon kuntoutusyksikkö Lahden Aalto on suunnattu nuorille aikuisille 18 - 30 vuotiaille mielenterveys-ja päihdekuntoutujille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua kuntoutumisessaan sekä arjessa selviytymisessään. Tarjoamme nuorille kuntoutujille tiivistä, yksilöllisesti sovellettua ja asteittaista tukea kohti mielekästä ja innostavaa elämää, sekä mahdollisimman itsenäistä ja tasapainoista päivittäisistä askareista suoriutumista. Aallossa on tehostettua- ja palveluasumista.

Ohjaajana vastaat kodilla asukkaidemme hyvän elämän tuottamisesta ja kuntoutuksen toteuttamisesta ihmisläheisellä tavalla. Työtehtäviin kuuluvat mm. hoito-, kuntoutus- ja viriketoiminta sekä jonkin verran myös kodinhoidollisia tehtäviä sekä ruuanlaittoa lähinnä viikonloppuisin. Toivomme sinulta ihmisläheistä työotetta, vastuuntuntoisuutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä mielenkiintoisen työn kodinomaisessa ympäristössä.
Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja voi tiedustella yksikön päällikkö Tiina Rajala p. 044 494 1660. Hakemukset ja ansioluettelot 26.5.2019 mennessä osoitteeseen: tiina.o.rajala@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Tiina Rajala

044 494 1660
tiina.o.rajala@attendo.fi