Vacancy Deactivated

Ohjaaja (Lähihoitaja tai Sosionomi)

Attendo Välitupa ja Attendo Komia, Kauhava

Haemme LÄHIHOITAJAA sekä SOSIONOMIA ohjaajan määräaikaiseen työsuhteeseen Attendo Välitupaan sekä Attendo Komiaan Kauhavalle.

Attendo Komia on Kauhavan keskustan alueelle 2019 avattava palvelukoti. Attendo Komia tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista kuntouttavaa
tehostettua palveluasumista yksilöllisten tarpeiden mukaisesti

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta (Lähihoitajan tutkintoa tai perushoitajan tutkintoa. Sosionomin AMK tutkintoa tai vastaavaa opistotason tutkintoa). Arvostamme kokemusta mielenterveys- sekä päihdekuntoutuksesta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma- aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään palvelukotia ja työyhteisöä. Tarjoamme sinulle sopivasti haasteellisen työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.8.2019 mennessä osoitteeseen: jari.lipasti@attendo.fi. Lisätiedusteluihin vastaa rekrytoiva esimies palvelukodin päällikkö Jari Lipasti, 044 7800 440.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Jari Lipasti

044 7800 440
jari.lipasti@attendo.fi