Vacancy Deactivated

Ohjaaja sijaisuuteen

Attendo Jaakontupa, Ilmajoki

Etsimme OHJAAJIA eripituisiin sijaisuuksiin Attendo Jaakontuvan palvelukotiin Ilmajoelle.

Attendo Jaakontupa on ympärivuorokautinen kehitysvammaisten palvelukoti, joka aloitti toimintansa toukokuussa 2016. Ilmajoella sijaitsevassa palvelukodissa on modernit ja viihtyisät tilat. Attendo Jaakontuvassa eletään mielekästä ja turvallista arkea, joka perustuu yksilökeskeisyyteen ja osallisuuteen sekä aitoon välittämiseen.

Voit olla koulutukseltasi esim. lähihoitaja tai sosionomi (AMK). Voit olla myös sosiaali- ja terveysalan opiskelija. Kunhan olet innokas, oma-aloitteinen sekä haluat oppia uutta.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön sekä innostavat työkaverit. Sijaisuuksien kautta sinulle voi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai jopa vakituiseen työsuhteeseen Attendolla.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteeseen kirsi.eromaki@attendo.fi, kuitenkin 31.8.2019 mennessä. Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai puhelimitse 044 7222991.

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Kirsi Eromäki

044 722 2991
kirsi.eromaki@attendo.fi