Vacancy Deactivated

Ohjaajia

Attendo Wihtoriin Savonlinnaan

Haemme OHJAAJIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lastensuojeluyksikköömme Attendo Wihtoriin Savonliinnaan.

Attendo Wihtori on Savonlinnaan maaliskuussa aukeava yksikkö, joka tuottaa arviota, alkukartoitusta ja vaativaa laitoskuntoutusta psyykkisesti oireileville 6-17-vuotiaille lapsille. Yksikössä työskentelee psykiatri ja käytössä ovat myös psykologin palvelut.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta (esimerkiksi lähihoitajan tutkintoa tai sosiaali- tai terveysalan AMK -tutkintoa). Arvostamme erityisesti psykiatrisen sairaanhoitajan tutkintoa ja kokemusta lastensuojelusta. Odotamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Edellytämme B-ajokorttia.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.Tehtävään valitun on esitettävä ennen työnalkua rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan rakentamaan uutta. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli innostava ja haastava työ kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelo osoitteeseen: tarmo.pekola@attendo.fi mahdollisimman pian tai viimeistään 31.3.2018.

Osoite: Ritalanmäentie 2, 57600 SAVONLINNA

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot