Vacancy Deactivated

Ohjaajia

Attendo Peltola 2:seen, Akaalle

Haemme nyt Attendo Peltola 2:seen, Akaalle OHJAAJIA

Attendo on avaamassa Akaalle keväällä 2019 uuden 12-paikkaisen tehostetun palveluasumisen yksikön ikääntyville mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua kuntoutumisessaan sekä arjessa selviytymisessään. Päärakennuksen lisäksi samassa pihapiirissä sijaitsee 9 kevyemmin tuen asuntoa asukkaille.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava) tai sosionomin tutkintoa, aitoa kiinnostusta työskentelystä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta.Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. 

Ohjaajana vastaat kodilla asukkaidemme hyvän elämän tuottamisesta ja kuntoutuksen toteuttamisesta ihmisläheisellä tavalla. Työtehtäviin kuuluvat mm. hoito-, kuntoutus- ja viriketoiminta sekä yksikön kodinhoitotyöt ja ruuanlaitto yhdessä asukkaiden kanssa. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Työ on kolmivuorotyötä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Täytä hakemus osoitteessa: https://rekry.attendo.fi/ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Virpi Särkiniemi: virpi.sarkiniemi@attendo.fi.

Aiemmat hakemukset otetaan huomioon.

Osoite: Pihlajapolku 2, 37800 AKAA

Attendo on Suomen johtava yksityinen sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Virpi Särkiniemi
Palvelupäällikkö


virpi.sarkiniemi@attendo.fi