Vacancy Deactivated

Ohjaajia (3)

Attendo Aaltoon, Riihimäelle

Haemme nyt Attendo Aaltoon, Riihimäelle OHJAAJIA (3 kpl)

Haetaan ohjaajia Attendo Riihimäen Aaltoon, uuteen keväällä avautuvaan mielenterveys- ja päihdeyksikköön. Attendo Aalto on suunnattu nuorille aikuisille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua kuntoutumisessaan ja arjessa selvitymisessään,Tarjoamme nuorille kuntoutujille tiivistä, yksilöllisesti sovellettua ja asteittaista tukea kohti mielekästä ja innostavaa elämää, sekä mahdollisimman itsenäistä ja tasapainoista päivittäisistä askareista suoriutumista. Yksikkö avaa ovensa maaliskuussa 2019.

Hakijalta edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava), hygieniapassia, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä mielenterveyskuntoutujien kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. Eduksi katsomme kokemuksen ja näkemyksen ratkaisukeskeisyydestä, yhteisöhoidosta ja dialektisesta käyttäytymisterapiasta.

Ohjaajana vastaat kodilla asukkaidemme hyvän elämän tuottamisesta ja kuntoutuksen toteuttamisesta ihmisläheisellä tavalla. Työtehtäviin kuuluvat mm. hoito- , kuntoutus- ja viriketoiminta sekä yksikön kodinhoitotyöt ja ruuanlaitto. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ on kaksivuoro työtä.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Täytä hakemus osoitteessa: https://rekry.attendo.fi/ ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse yksikön johtaja miia.ruso@attendo.fi

Haastattelut järjestetään ryhmähaastatteluna 1.2.2019. Haastatteluun valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Työ alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Osoite: 11710 Riihimäki

Attendo on Suomen johtava yksityinen sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Miia Ruso
Palvelukodin johtaja


miia.ruso@attendo.fi