Vacancy Deactivated

Ohjaajia, sairaanhoitaja ja vastaava ohjaaja

Lastensuojelun erityisyksikkö, Lappeenranta

Haemme nyt ohjaajia ja sairaanhoitajia Lappeenrannan Lauritsalaan perustettavaan lastensuojelun erityisyksikköön.
 
Attendo Lastensuojelupalvelut avaa helmikuussa 2020 uuden, 13-paikkaisen lastensuojelun erityisyksikön Lappeenrantaan. Yksikkö tulee koostumaan kahdesta 7- ja 6- paikkaisesta osastosta, joiden erityisosaamisalueina ovat lapsi- ja nuorisopsykiatrinen osaaminen sekä neuropsykiatrinen/vammaistyön tuntemus. Yksikön hoito-ja kasvatustyö rakentuu terapeuttisen laitoskasvatuksen pohjalle, jossa omaohjaajatyöllä on suuri rooli.
 
Tarjoamme monipuoliset täydennyskoulutusmahdollisuudet, säännöllisen työnohjauksen, työterveyshuollon sekä Smartum kulttuuri- ja liikuntasetelit. Koulutusmyönteisen ilmapiirin johdosta sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi haluamaasi suuntaan.
 
Vastaava ohjaaja
Vastaavana ohjaajana työhösi kuuluu lähiesimiehenä toimiminen, asiakasprosessien hallinta, ohjaajien tukeminen, osallistuminen osastotyöskentelyyn ja esimiesvastuuseen kuuluvat tehtävät. Lähiesimiestyöhön tarvitaan joustavaa työotetta sekä hyvää paineensietokykyä muutosten ja muuttuvien tilanteiden keskellä. Edellytämme myös hyvää kirjallista dokumentointitaitoa ja kehittävää sekä osallistuvaa työotetta. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva AMK- tutkinto (sosiaali-, terveys- tai kasvatusala).
 
Sairaanhoitaja
Sairaanhoitajana työskentelet yksikön kasvatus- ja ohjaustehtäviin yhdessä ohjaajien kanssa ja osallistut yksikön lääkehoidon kehittämiseen ja toteuttamiseen. Sairaanhoitajana sinulla on mahdollisuus työskennellä osaamisalueesi parissa monipuolisesti osallistuen terveydentilan arviointeihin ja samalla tuot sairaanhoidollisen näkökulman työryhmään. Eduksi katsomme suuntautumisen psykiatriaan sekä kokemuksen lastensuojelusta ja nuorisopsykiatriasta. Lisäksi arvostamme kehittävää työotetta.
 
Ohjaaja
Ohjaajana osallistut aktiivisesti lasten ja nuorten hoidon ja kuntoutuksen suunnitteluun, toteutukseen ja päivittäisten asioiden hoitamiseen. Lisäksi työhön sisältyy perheiden ja verkostojen kanssa työskentelyä. Toivomme aikaisempaa kokemusta lastensuojelusta ja innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen, haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin. Kasvattajana olet positiivinen, lempeä ja päättäväinen. Haemme sekä AMK- tutkinnon (sosiaali-, terveys- tai kasvatusala) suorittaneita ohjaajia, että lähihoitajan tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajan tutkinnon suorittaneita.
 
Kaikissa yksikön tehtävissä tarvitaan ammatillisen osaamisen lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää työotetta. Toivomme sinun olevan valmis vaalimaan positiivista ja kannustavaa ilmapiiriä niin aikuisten, kuin lastenkin kesken. Ajokortti ja hygieniapassi ovat välttämättömät kaikkiin tehtäviin. Tehtävissä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
 
Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi pikaisesti, kuitenkin 12.1.2020 mennessä osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/817/.
 
Lisätiedustelut: Kirsi Salo 044 494 3750 tai kirsi.salo@attendo.fi.

 

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot