Vacancy Deactivated

Osa-aikainen hoivakotilääkäri Raumalle

Rauma

Etsimme yleislääkäriä Attendon omiin Hoivakoteihin Raumalla. Attendo Steniuksessa on 61 asuntoa ikäihmisille, jotka tarvitsevat tukea ja hoivaa ympärivuorokautisesti. Attendo Sinisaari taas on 12 asukkaan koti dementiaa sairastaville. Työ käsittää hoivakotia kohti noin joka toinen viikko tehtävät noin 2-tuntiset kierrot ja puhelinkonsultaatioajan niin ikään noin joka toinen viikko.

Attendon uudet vanhusten hoivakodit, Mummolat, tarjoavat monipuolista hoivaa ja vanhusten palveluasumista eri elämäntilanteisiin. Ne sopivat kodiksi sekä kevyttä palveluasumista tarvitseville senioreille että tehostettua, ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville vanhuksille. Sopiva koti sijaitsee Mummolassa saman katon alla seniori-iän jokaisessa vaiheessa, eikä kunnon heikkeneminen edellytä muuttoa enää toisaalle. Mummola on myös muistisairaille turvallinen ja rauhoittava koti, jossa asiakkaan toimintakykyä tuetaan yksilöllisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Osoite: Steniuksenkatu 10, Rauma

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia terveys- ja hoivapalveluita niin yksityisille, yritys- kuin kunta-asiakkaille. Arvomme ovat osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen – olemme joustava ja kannustava työnantaja. Yli 7500 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä. www.attendo.fi

Yhteystiedot

Joonas Kallio
Yhteyspäällikkö

044 281 7719
joonas.kallio@attendo.fi