Päivystäjiä Attendon päivystykseen Kainuun keskussairaalaan

Kajaani

Attendo järjestää Kajaanissa sijaitsevan Kainuun keskussairaalan yleislääkäripäivystyksen 1.1.2019 alkaen. Attendon vastuulla on yleislääkäripäivystyksen lääkäripalveluiden työvuorojen järjestäminen. Kajaanissa sijaitseva Kainuun keskussairaala kuu­luu Kai­nuun so­siaa­li- ja ter­vey­den­huol­lon kun­tayh­ty­mään, jo­ka vas­taa ko­ko Kai­nuun so­siaa­li- ja ter­vey­den­huol­los­ta.

Etsimme nyt päivystäjiä päivystysrinkiin. Päivystystyö tapahtuu Kajaanin yhteispäivystyksessä Kainuun keskussairaalan tiloissa. Päivystyspiste on ympärivuorokautinen, mutta Attendo päivystysvuorot sijoittuvat klo 8-23 väliselle ajalle sekä arkena että viikonloppuisin. Työvuoroja on tarjolla joustavasti sekä päivystystä päätyönään tekeville että muiden töiden ohessa päivystäville. 

Vaatimuksena on lääketieteen lisensiaatin tai kuudennen vuoden kandin oikeudet. Kandit voivat päivystää, jos vuorossa on samaan aikaan myös lisensiaatti. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tiedustelut Tommilta tai jätä yhteystietosi tästä, olemme yhteydessä sinuun.  

Tommi Eskelinen, tommi.eskelinen@attendo.fi, p. 044 494 2255

 

Osoite: Sotkamontie 13, Kajaani

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia terveys- ja hoivapalveluita niin yksityisille, yritys- kuin kunta-asiakkaille. Yrityksemme on joustava ja kannustava työnantaja. Lähes 10 000 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä.

Yhteystiedot

Tommi Eskelinen
Resurssipäällikkö

044 494 2255
tommi.eskelinen@attendo.fi