Vacancy Deactivated

Palvelukodin johtaja

Attendo Valkeala, Kirkkonummi

Attendo Valkeala on uusi 16 paikkainen yksikkö mielenterveyskuntoutujille, arvioitu valmistumisaika elokuun 2019 lopussa.

Palvelukodin johtaja vastaa yksikön toiminnasta, kehittämisestä ja henkilöstöhallinnosta ja talouden suunnittelusta Attendon keskushallinnon tukemana. Tehtävä vaatii sitoutumista palvelkodin laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisömme! Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Käytössämme on myös mm. Smartum-liikunta -ja kulttuurietu ja ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet sekä tuki. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijoilta:

- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveydenhuollon alalta
- Vähintään 2 vuotta työkokemusta mielenterveystyöstä
- Johtamisen pätevyyttä (1-2 vuotta työkokemusta) tai 20-30 op laajuiset johtamisopinnot
- Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Täytä hakemus 31.7.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi osoitteessa rekry.attendo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse eija.hyvonen@attendo.fi. Huomiomme tähän mennessä saapuneet hakemukset.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Veera Väisänen

044 494 0231
veera.vaisanen@attendo.fi