Vacancy Deactivated

Palvelukodin johtaja

Attendo Kotikulta, Salla

Attendo Kotikulta on Sallassa sijaitsevia kehitysvammaisten palvelukoti. Kotikulta tarjoaa asiakkaille tehostettua palveluasumista ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen. Palvelukodissa on 23 tehostetun asumisen paikkaa aikuisille kehitysvammaisille.

Etsimme palvelukotiin johtajaa, joka esimerkillään ja innostavalla otteella saa henkilökunnan työskentelemään visiomme ja arvojemme mukaisesti sekä ottamalla asukkaiden toiveet huomioon henkilökunnan kanssa yhdessä tapahtuvassa toiminnan kehittämisessä.

Edellytämme johtajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveydenhuollon alalta (vähintään AMK-tasoinen tai vastaava) sekä kattavaa kokemusta vammaistyöstä. Edellytämme myös vähintään kolmen vuoden kokemusta esimiestehtävistä tai käytyä esimieskoulutusta.

Palvelukodin johtaja vastaa koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista palvelukodin laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Mikäli olet vastuullisesta työstä kiinnostunut ja itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon kykenevä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen, tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!

Täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi, ja lähetä ne mahdollisimman pian osoitteessa https://rekry.attendo.fi, kuitenkin 17.8.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse aluejohtaja Erja Kaksonen: erja.kaksonen@attendo.fi.

Osoite: Kuusamontie 69, 98900 SALLA

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Erja Kaksonen
Aluejohtaja

erja.kaksonen@attendo.fi