Vacancy Deactivated

Palvelukodin johtaja

Attendo Peltola 2:seen, Akaalle

Haemme nyt Attendo Peltola 2:een, Akaalle PALVELUKODIN JOHTAJAA

Attendo on avaamassa Akaalle keväällä 2019 uuden 12-paikkaisen tehostetun palveluasumisen yksikön ikääntyville mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua kuntoutumisessaan sekä arjessa selviytymisessään. Päärakennuksen lisäksi samassa pihapiirissä sijaitsee 9 kevyemmin tuen asuntoa asukkaille.

Palvelukodin johtajana vastaat koko yksikön toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista kodin laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii hakijalta kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme johtaja on kannustava ja osallistuva arjen esimies ja osallistavan esimiestyön ammattilainen. Työ on 50% hallintoa ja 50% käytännön hoitotyötä.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveydenhuollon alalta (vähintään AMK-tasoinen tai vastaava) sekä kokemusta mielenterveystyöstä. Edellytämme myös riittävää johtamistaitoa (kokemus ja koulutus).

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Mikäli olet vastuullisesta työstä kiinnostunut ja itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon kykenevä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen, tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen! Täytä hakemus osoitteessa: https://rekry.attendo.fi/ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse virpi.sarkiniemi@attendo.fi

Osoite: Pihlajapolku 2, 37800 Akaa

Attendo on Suomen johtava yksityinen sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Virpi Särkiniemi
Palvelupäällikkö


virpi.sarkiniemi@attendo.fi