Vacancy Deactivated

Palvelukotiavustajia

Attendo Pehtooriin, Savonlinnaan

Attendo Pehtoori on Savonlinnan Pihlajaniemelle maaliskuussa 2018 avautuva kehitysvammaisten palvelukoti. Attendo Pehtoori tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja yksilöllistä tukea arkielämässä selviytymiseen viihtyisissä, nykyisten laatuvaatimusten mukaisissa tiloissa. Pehtoorissa on 17 autetun asumisen paikka ja 6 tuetun asumisen paikkaa. Palvelukodissa lisäksi yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat, sauna ja piha, sekä henkilökuntamme järjestämät erilaiset aktiviteetit takaavat asukkaiden viihtyvyyden.

Hakijalta edellytämme hoiva-avustajan tai vastaavaa koulutusta, aitoa kiinnostusta ja halua työskennellä kehitysvammaisten kanssa. Arvostamme kokemusta työskentelystä kehitysvammaisten kanssa sekä hyviä sosiaalisia taitoja että iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ on 2-vuorotyötä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta palvelukotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi osoitteessa: http://rekry.attendo.fi/, viimeistään 28.1.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelukodin johtaja Mari Uimonen, mari.uimonen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot