Palvelupäällikkö

Itä- ja Keski-Suomen alueelle

Haetaan PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ Itä- ja Keski-Suomen alueelle, pääpaino Kainuu ja Pohjois-Karjala

Hakemamme palvelupäällikkö on asiakassuhteiden johtamisen ammattilainen, tavoitteellinen ja kehityshakuinen esimies. Edellytämme johtajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sosiaali- ja terveydenhuollon alalta (vähintään AMK-tasoinen tai vastaava) sekä kattavaa kokemusta hoiva-alalta. Lisäksi toivomme palveluliiketoiminnan lainalaisuuksien tuntemusta ja aiempaa näyttöä esimiestyöstä.

Palvelupäällikkö vastaa yhdessä aluejohtajan kanssa alueen yksiköiden toiminnasta ja kokonaistavoitteiden saavuttamisesta. Tehtävä vaatii sitoutumista hoivan laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Työ on tiimityötä, mutta vaatii kykyä oma-aloitteelliseen ja itsenäiseen päätöksentekoon. Hakemamme palvelupäällikkö on kannustava ja osallistavan esimiestyön ammattilainen.

Mikäli olet vastuullisesta työstä kiinnostunut ja itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon kykenevä terveydenhuollon ammattilainen, tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!

Täytä hakemus 31.3.2019 mennessä osoitteessa: https://rekry.attendo.fi/ ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäälliköt Anneli Parviainen (anneli.parviainen@attendo.fi) ja Anu Väänänen (anu.vaananen@attendo.fi).

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Anu Väänänen
Palvelupäällikkö


anu.vaananen@attendo.fi