Palveluvastaava

Korson vanhustenkeskus

Etsimme PALVELUVASTAAVAA Korson vanhustenkeskukseen.
Työnantajanasi on Attendo, mutta työllistyt Korson vanhustenkeskukseen.

Parempaa elämänlaatua erinomaisen palvelun kautta!

Meillä työskennellään aktiivisella ja positiivisella asenteella asukkaiden hyvän arjen eteen. Työntekijät ovat innostuneita ja heillä on sitoutunut asenne työhön. Henkilöstöetuihin kuuluvat mm. edullinen henkilöstöruokailu, etuja eri liikuntakeskuksiin ja etuja vakuutuksista. Lisäksi isona konsernina tarjoamme erinomaiset koulutusmahdollisuudet ja tuen työtehtävään. Jos et pelkää haasteita ja innostat alaisiasikin asiakaspalveluhenkisyydelläsi, hae ja tule mukaan luomaan parempaa elämänlaatua asukkaille erinomaisen palvelun kautta!

Palveluvastaavana vastaat kohteen kokonaispalvelusta ateriapalvelun ja hoivan avustavien tehtävien sekä puhtauspalveluiden osalta. Korson vanhustenkeskuksen keittiö toimii kuumennuskeittiönä ja vastaat sen toiminnasta kokonaisuudessaan ja huolehdit, että asukkaat saavat päivittäin nauttia maittavista aterioista. Työtehtäviisi kuuluvat mm. monipuoliset esimies-, asiakassuhde- ja palvelun kehitystehtävät. Vastaat arjen organisoinnista oman tiimisi osalta, hoidat työvuorosuunnittelun ja varmistat, että toiminta on sopimuksen palvelukuvauksen mukaista. Toimit henkilöstön esimiestehtävissä, rekrytoit ja perehdytät uusia työntekijöitä sekä opastat henkilöstöä tarvittaessa. Seuraat yhteistyön vuosikelloa, pidät yhteyttä tilaajiin ja käsittelet saatuja asiakaspalautteita. Vastaat kuukausikohtaisista laatuseurannoista ja laatukierroksista yhdessä asiakkaan kanssa. Huolehdit sovittujen töiden dokumentoinnista ja yhteistyökäsikirjan päivittämisestä kohteessa. Seuraat myös toiminnan kustannusvaikutuksia suhteessa budjettiin ja tavoitteisiin sekä raportoit sopimuksen mukaisesta toiminnasta tilaajalle. Saat olla mukana loihtimassa asukkaille viihtyisää kotia ja näin vaikuttaa myös heidän arkeensa ja hyvinvointiinsa.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja loistavan työtiimin sekä mahdollisuuden kehittyä työssäsi!

Edellytämme hakijalta:
- Esimiesalan tutkintoa ateria- tai puhtauspalvelualalta (esim. siivoustyönohjaajan tai hotelli-, ravintola- ja
  suurtalousesimiehen erikoisammattitutkinto, lähiesimiestyön ammattitutkinto)
- Vähintään kahden vuoden työkokemusta vastaavanlaisten toimintojen ja -kokoisten ateria- ja
   puhtauspalvelujen tuottamisesta sekä organisoinnista
- Kokemusta cook&chill –toimintamallista
- Hygienia- ja ravitsemuspassia
- Vähintään CEFR taitotason B3 mukaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin ja sinulla pysyy langat hyvin käsissä. Työ on pääsääntöisesti ma-pe klo 7-17 välillä.
Palkkauksessa sekä työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Palkkauksesta neuvotellaan erikseen valittavan henkilön kanssa.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi ja ansioluettelosi pian, kuitenkin viimeistään 31.1.2020 mennessä, osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/1312.

Huom! Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Kysy rohkeasti lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Arja Lahtinen, arja.lahtinen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Arja Lahtinen

0443663722
arja.lahtinen@attendo.fi