Vacancy Deactivated

Perus- ja lähihoitaja, 5 paikkaa

Ympärivuorokautiset kotihoitotiimit, Oulu

Haemme uuteen ympärivuorokautiseen lapsipotilaan kotihoitotiimiin Ouluun 
 
PERUS- JA LÄHIHOITAJIA 

Hoitotiimeissä työskennellään itsenäisesti ja vastuullisesti potilaan hoitoa, arkea sekä perhettä kunnioittaen. Hoitajat toteuttavat hoitoa osana moniammatillista hoitotiimiä. 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lapsipotilaan hoitamisesta, mutta se ei ole pakollista koska, tehtävään perehdytetään. 

Jos koet olevasi positiivinen, lämminhenkinen sekä tunnollinen tiimipelaaja joka ei säikähdä itsenäistä työskentelyä ja hoitaa potilaita suurella sydämellä, voi tämä työ olla juuri Sinua varten. Työstä saatu kokemus on erittäin arvokasta ja avaa hoitajalle mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun. 

Työ on kolmivuorotyötä ja työsuhde vakituinen. Aloitus 3.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen + CV mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse (tiina.sjoberg@attendo.fi). 

Valitettavasti, emme voi vastata puhelintiedusteluihin.

Attendo on Pohjoismaiden johtava sosiaali- ja terveyspalveluyritys. Yksityisenä ja riippumattomana toimijana olemme pystyneet kehittämään alalla toimintamalleja, joilla on ollut positiivinen vaikutus suomalaisten kuntien ja ihmisten hyvinvointiin. Pyrimme siihen, että toimintamme vaikuttaa myönteisesti läheisiin ja yhteiskuntaan niin hoidon ja hoivan laadun kuin taloudenkin näkökulmasta. Yrityksemme on joustava ja kannustava työnantaja. Yli 10 000 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä.

Yhteystiedot

Tiina Sjöberg
Palvelupäällikkö

043 826 4386
tiina.sjoberg@attendo.fi