Vacancy Deactivated

Rekrytointikoordinaattori

Länsi-Uudenmaan alueelle

Kehitämme toimintaamme ja etsimme REKRYTOINTIKOORDINAATTORIA monipuolisiin tehtäviin. Olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että yksiköillä on riittävät resurssit laadukkaan hoivatyön toteuttamiseen.

Tehtävän kuvaus:

Työskentelet esimiesten tukena erilaisissa resursointiin, rekrytointiin ja perehdytykseen liittyvissä tehtävissä. Esimiehenäsi toimii alueen palvelupäällikkö ja asiakkaitasi ovat hoivakodin johtajat. Alueesi kattaa Lohjan seudun, Karjaan, Tammisaaren, Hangon sekä mahdolliset muut alueet. Työskentelypaikkasi on jokin alueen hoivakodeistamme.

Keskeinen tehtäväsi on huolehtia, että yksiköiden sijaisreservi on riittävä. Laadit rekrytointi-ilmoituksia, käsittelet hakemuksia, kontaktoit hakijoita ja osallistut haastatteluihin. Olet mukana koordinoimassa perehdytystä ja perehdytät uusia työntekijöitä yhteisten käytäntöjen osalta.

Olet aktiivisesti mukana oppilaitosyhteistyön ja työantajamielikuvan kehittämisessä. Järjestät rekrytointitapahtumia ja teet yhteistyötä paikallisten oppilaitosten ja muiden sidosryhmien kanssa, esim. TE-toimistot.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä rekrytoinnin ja hr-työn ammattilaiseksi mukavassa porukassa. Rooli on täysin uusi, joten sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan tehtävien sisältöön ja painotuksiin. Pääset mukaan kehittämään rekrytoinnin ja resursoinnin työkaluja ja prosesseja. Tueksesi saat valtakunnallisen hr-tiimin ja kehittyvät työvälineet ja prosessit.

Odotamme sinulta:

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta rekrytoinneista ja tunnet sosiaali- ja terveysalaa. Olet aktiivinen, tartut toimeen ja sinulla on aito halu kehittyä hr-alan osaajaksi. Toimit taitavasti erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta pääosin omalla vastuualueellasi.

Kiinnostuitko - kysy lisää!
HRD-asiantuntija Minna Mäntylä, puh. 044 494 1018, tavoitettavissa 14.5. klo 15-16 ja 15.5. klo 9-10.

Lähetä hakemuksesi 22.5. mennessä osoitteessa: https://rekry.attendo.fi/. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuprosessin aikana.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Minna Mäntylä
HRD-asiantuntija

044 494 1018
minna.mantyla@attendo.fi