Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Elviira, Lieksa

Etsimme Elviiran hoivakotiin, Lieksaan

SAIRAANHOITAJAA 

Meille tärkeää on hyvä, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Attendo Elviira on keväällä 2018 Lieksaan avautunut hoivakoti ikäihmisille, jossa virikkeet ja toiminta rakentuvat erityisteeman ympärille. Hoivakoti sijaitsee kauniin maiseman ja rauhallisen asutusalueen keskellä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Elviirassa on yhteensä 36 asukaspaikkaa tehostetun ja kevyemmän palveluasumisen tarpeisiin.

Sairaanhoitajat ovat tiimiemme kantavia voimavaroja, tärkeitä hengenluojia ja vahvoja vaikuttajia. Heidän ansiostaan asiakkaamme saavat hyvää hoitoa ja heidän arkensa on turvallista ja mielekästä. Siksi haluamme sinun viihtyvän ja kokevan olevasi juuri oikeassa paikassa, tekemässä työtä, jolla on merkitystä.

Edellytämme sinulta

  • sairaanhoitajan koulutusta
  • tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan

Lisäksi arvostamme

  • aiempaa kokemusta vanhustenhuollosta
  • innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön
  • joustavaa ja oma-aloitteista otetta, halua oppia uutta ja rohkeutta tarttua haasteisiin

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, jossa pääset vaikuttamaan hoivakodin toimintaan ja kehitykseen, viihtyisän modernin työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Kysy rohkeasti lisää minkälainen paikka meillä on tarjolla! Olemme valmiita neuvottelemaan paikan vastaanottamiseen liittyvistä käytännön seikoista.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian hoivakodin johtajalle Birgitta Rissaselle: birgitta.rissanen@attendo.fi, kuitenkin 10.8.2019 mennessä. Lisää aihekenttään "Sairaanhoitaja haku". Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai p.044 7800 764.

Käymme hakemuksia läpi ja kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Birgitta Rissanen

044 7800 764
birgitta.rissanen@attendo.fi