Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Vaahtera, Pirkkala

Haemme Attendo Vaahteraan Pirkkalaan

SAIRAANHOITAJAA

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kodinomaisessa hoivakodissamme. Attendo Vaahtera on Pirkkalassa sijaitseva vaativan tehostetun palveluasumisen yksikkö. Hoivakoti on tarkoitettu asiakkaille, joilla on sairaudesta (esim. muistihäiriö / psykiatrinen sairaus / elimellinen aivo-oireyhtymä) johtuen vaikeita käytösoireita tai vaikeita pakko-toimintoja. Tarjoamme tehostettua sekä vaativaa tehostettua asumispalvelua 15 asukkaalle.

Hakijalla tulee olla sairaanhoitajan koulutusta, suuntautuminen mielenterveys- ja päihdetyöhön. Työntekijässä arvostamme iloista, innostunutta, reipasta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava ja oma-aloitteinen.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan reippaaseen työyhteisöömme.

Hakemukset sähköpostilla 31.7.2019 mennessä rekrytointikoordinaattori Tessa Ekmark-Karttilalle osoitteeseen: tessa.ekmark-karttila@attendo.fi. Kirjoita viestikenttään "Sairaanhoitaja Vaahtera". Lisätiedustelut samasta osoitteesta. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Osoite: Perkiöntie 55 C, 33960 PIRKKALA

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Tessa Ekmark-Karttila
Rekrytointikoordinaattori

tessa.ekmark-karttila@attendo.fi