Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Harmonia, Helsinki

Haemme syksyllä 2019 avautuvaan hoivakotiimme Attendo Harmoniaan, Helsinkiin

SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Lauttasaaressa rakenteilla oleva Harmoniakortteli ja Pohjois-Haagassa sijaitsevan Hoivakoti Harmonian toiminta ovat siirtyneet Attendon omistukseen keväällä 2019. Hoivakoti Harmonian asukkaat sekä henkilökunta tulevat siirtymään Lauttasaaren Harmoniakortteliin sen valmistuttua, syksyllä 2019. Hoivakotiin on valmisteilla 61 tehostetun palveluasumisen asumispaikkaa.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan koulutusta, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi 1.8.2019 mennessä osoitteessa https://rekry.attendo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse yksikönjohtaja Kaisa Pyrhönen osoitteessa kaisa.pyrhonen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot