Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Herttuatar, Kangasala

Haemme Kangasalle Attendo Herttuattareen SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Attendo Herttuatar on syksyllä 2016 avattu, 53-paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Attendo Herttuatar tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista hoivapalvelua yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Edellytämme hakijoilta sairaanhoitajan koulutusta. Arvostamme kokemusta vanhustenhuollosta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.7.2019 mennessä osoitteeseen tessa.ekmark-karttila@attendo.fi. Lisää aihekenttään" sairaanhoitaja Herttuatar". Toimihan nopeasti - paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Riikka Ovaskainen

044 494 2939
riikka.ovaskainen@attendo.fi