Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Toventupaan, Kaskisiin

Etsimme SAIRAANHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.2018-17.12.2018.

Hoivakoti Toventupa on Kaskisilla sijaitseva kodinomainen ja lämminhenkinen 13 -paikkainen palvelukoti ikääntyneille asukkaille. Toventupa tarjoaa ympärivuorokautista hoiva-, asumis- ja kuntoutuspalveluja muistisairaille asukkaille. Toventuvan kodinomainen asuminen on suunnattu asukkaille, jotka eivät pysty enää asumaan itsenäisesti kotonaan.

Hoivakoti Toventupa sijaitsee vuonna 2009 rakennetussa viihtyisässä ja nykyaikaisessa rakennuksessa, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyneiden asukkaiden tarpeisiin sopivaksi. Jokaisella asukkaalla on Toventuvassa oma huone, eli oma koti, jonka asukkaat saavat sisustaa mieleiseksi. Kaikissa huoneissa on oma wc / kylpyhuone. Talossa on myös yksi kahden hengen huone esimerkiksi avioparien tai sisarusten käyttöön. Toventuvan yhteiset kodinomaiset ja viihtyisät tilat kutsuvat asukkaita leppoisaan ajanviettoon, rentoutumiseen sekä erilaiseen arjen puuhailuun.

Hakijalta edellytämme kokemusta esimiestyöstä, sairaanhoitajan koulutusta, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ kiinnostaa, täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi osoitteessa: http://rekry.attendo.fi/ viimeistään 27.3.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse tiina.talonen@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot