Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Laaksolahti, Espoo

Etsimme Attendo Laaksolahteen Espooseen
 
SAIRAANHOITAJIA vakituiseen työsuhteeseen.
 
Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.
 
Vuodesta 2011 lähtien toiminut Attendo Laaksolahti on Espoon Laaksolahdessa sijaitseva hoivakoti, joka on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.
Hoivakodissamme eletään rikasta ja monipuolista arkea, jokaisen asukkaan voimavarojen ja toimintakyvyn ehdoilla. Kodissamme vallitsee turvallinen ja kodinomainen ilmapiiri, jossa lämpö ja läheisyys ovat tärkeitä arvoja. Kodin jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka elämäntarinaa, tapoja, tottumuksia ja arvoja kunnioitetaan. Asukkaille annetaan aikaa sekä huolenpitoa, lisäksi heitä rohkaistaan ja kannustetaan osallistumaan arjen harraste- ja virkistystoimintaan.
 
Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme!
 
Tarjoamme:
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen
 
Edellytämme:
- Sairaanhoitajan koulutusta
- Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
- Tartuntatautilain 48 §:n vaatimaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajalle.
Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.
 
Lisätietoa tehtävästä antaa Hoivakodin johtaja Niina Suvanto, niina.suvanto@attendo.fi puh.044 494 4450
 
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://rekry.attendo.fi/
 

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Niina Suvanto
Hoivakodin johtaja

044 4944450
niina.suvanto@attendo.fi