Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Ihanakallio, Kankaanpää

Miltä kuulostaisivat SAIRAANHOITAJAN työtehtävät uudessa työyksikössä? Pääset kokeilemaan uutta, kehittämään toimintaa ja ideoitasi kuunnellaan.

Attendo Ihanakallio on Kankaanpäähän avautuva vammaisten ja vaikeavammaisten palvelukoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista kuntouttavaa ja toimintakykyä ylläpitävää palveluasumista viihtyisissä sekä esteettömissä tiloissa. Kaipaamme aloittavaan tiimiimme vammaispalvelun osaajaa, joka haluaa vaikuttaa omaan työhönsä ja rakentaa yhteistyössä asukkaiden kanssa heidän itsensä näköistä kotia. Palvelukodissa on 15 tehostetun palveluasumisen asukaspaikkaa ja kuusi kevyemmän tuen asuntoa. Asukaspaikkojen yhteydestä löytyy myös sauna sekä kolme kodikasta ryhmäkotia, joissa on viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat sekä keittiö.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan koulutusta sekä aitoa kiinnostusta ja halua työskennellä vammaisten kanssa. Arvostamme kokemusta vammaispalvelualasta, mutta se ei ole edellytys työn menestyksekkääseen suorittamiseen. Lisäksi edellytämme hyviä sosiaalisia taitoja, asukaslähtöistä työotetta sekä iloista, innostunutta ja reipasta työasennetta. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Sairaanhoitajan työtehtäviin sisältyy vastuu terveyden- ja sairaanhoidosta palvelukodissamme: mm. ohjeistamiset erilaisiin hoitotoimenpiteisiin, moniammatillinen yhteistyö eri yhteistyötahojen kanssa sekä lääkehoitoon liittyvät asiat. Osallistut myös asukkaiden arkeen ja avustukseen.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta palvelukotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48§:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä palvelukodissa kiinnostaa, täytä hakemus pian, viimeistään 4.10.2019 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/638/ . Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelukodin johtaja Jaana Harhala jaana.harhala@attendo.fi, 044 4940751.

 

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Jaana Harhala

044 4940751
jaana.harhala@attendo.fi