Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Tetritupa, Juuka

Haemme SAIRAANHOITAJAA Tetrituvan hoitokotiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Attendo Tetritupa on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.

Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan koulutusta, aitoa kiinnostusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen: merja.kuismin@attendo.fi
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedusteluihin vastaa rekrytoiva esimies hoivakodin johtaja Merja Kuismin, puh 044 4940 140

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot

Merja Kuismin

044 494 0140
merja.kuismin@attendo.fi