Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Myllytupa, Lapua

Etsimme nyt Attendo Myllytupaan, Lapualle

SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Attendo Myllytupa on vuonna 2008 valmistunut palvelukoti, jossa tarjoamme tehostettua asumispalvelua ikääntyneille asukkaillemme Lapualla. Asukaspaikkoja Myllytuvalla on 31. Palvelukoti sijaitsee rauhallisella asuinalueella, lähellä Lapuan keskustaa.

Tarjoamme:

  • Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
  • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
  • Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:

  • Sairaanhoitajan koulutusta
  • Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten parissa
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatimaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajalle.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi yksikönjohtaja Sirpa Jussilalle osoitteeseen sirpa.jussila@attendo.fi viimeistään 6.10.2019. Lisää aihekenttään "Sairaanhoitaja Haku". Lisätiedustelut voi lähettää samaan osoitteeseen.

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Sirpa Jussila

044 7800 464
sirpa.jussila@attendo.fi