Sairaanhoitaja

Attendo Onnen hoivakotiin Mäntsälään

Etsimme Attendo Onnen hoivakotiin Mäntsälään

SAIRAANHOITAJAA määrääaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2020 asti

Meille tärkeää on mukava, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.
Attendo Onni on Mäntsälässä sijaitseva 40-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Lisäksi Onni tarjoaa kotihoidon palveluita (mm. siivous-, pyykki- ja turvahälytyspalvelut) kiinteistössä sijaitseviin vuokrattaviin senioriasuntoihin. Attendo Onnin kanssa samassa kiinteistössä sijaitsee lisäksi useita muita seniorityöhön erikoistuneita palveluntuottajia. Onni tarjoaa asukkaalle turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mukavaa työyhteisöämme!

Tarjoamme:

  • Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
  • Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
  • Smartum -liikunta -ja kulttuuriedun
  • Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Edellytämme:

  • Sairaanhoitajan koulutusta
  • Aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatimaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajalle.

Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Täytä hakemus ja liitä mukaan ansioluettelosi viimeistään 16.10.2019 mennessä osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/660/ . Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Hyvärinen-Meier sähköpostitse paivi.hyvarinen@attendo.fi

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana! Kysy rohkeasti lisää!

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Päivi Hyvärinen Meier

044 494 0040
paivi.hyvarinen@attendo.fi