Sairaanhoitaja

Enckelinpuistoon Kurikkaan

Haemme Attendo Enckelinpuistoon Kurikkaan SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.
Attendo Enckelinpuisto on 2014 avattu ikäihmisten hoivakoti Kurikassa. Attendo Enckelinpuisto tarjoaa asukkaalle turvallista ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen. Ammattitaidolla ja välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Sairaanhoitajat ovat tiimimme kantavia voimavaroja, tärkeitä hengenluojia ja vahvoja vaikuttajia. Heidän ansiostaan asiakkaamme saavat hyvää hoitoa ja heidän arkensa on turvallista ja mielekästä. Siksi haluamme sinun viihtyvän ja kokevan olevasi juuri oikeassa paikassa, tekemässä työtä, jolla on merkitys.
TARJOAMME SINULLE
-Viihtyisän työympäristön ja loistavan työtiimin
-Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Smartum- kulttuuri ja liikuntaedun
-Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen
Tarjoamme vastuullisen tehtävän työympäristössä, jossa jokaisella on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin, sekä johtaa itseään käytännön työssä. Pääset tekemään mielekästä työtä, jossa on hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet.
Palkkauksen ja työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

EDELLYTÄMME SINULTA
- sairaanhoitajan koulutusta
- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan
LISÄKSI ARVOSTAMME
- aiempaa kokemusta vanhustenhuollosta
- innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön
- mukautuvaa ja toimeliasta otetta, halua oppia uutta ja rohkeutta tarttua haasteisiin
KIINNOSTUITKO? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 31.10.2019 mennessä osoitteessa https://rekry.attendo.fi//Application/Index/796/.
Lisätietoja antaa yksikön johtaja Marko Kinnunen p. 044 494 0180 (ma-pe klo 8-16), marko.kinnunen@attendo.fi

KEITÄ OLEMME?
Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. 

Yhteystiedot