Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Pärlaan Kemiöön

Haemme Sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pärlan hoivakotiin Kemiöön.

Hoivakoti Pärla on avattu syksyllä 2017. Hoivakoti Pärla tarjoaa asukkailleen monipuolista ja turvallista hoivapalvelua yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Edellytämme hakijoilta tehtävään sopivaa koulutusta(esimerkiksi sairaanhoitajan tutkintoa tai vastaavaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma- aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.5.2018 mennessä osoitteeseen: susanna.korte@attendo.fi Lisätiedusteluihin vastaa rekrytoiva esimies Johtaja Susanna Korte, p. 044-4943780

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Susanna Korte

044 494 3780
susanna.korte@attendo.fi