Sairaanhoitaja

Attendo Jämijärvelle

Attendo Jämijärvi on 30 -paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, joka avautuu tammikuussa 2020.

Haemme nyt avautuvaan yksikköön sairaanhoitajaa, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työt alkaa tammikuussa 2020.

Sairaanhoitajat ovat tiimimme kantava voimavara, tärkeitä hengenluojia ja vahvoja vaikuttajia. Yhdessä muun tiimimme kanssa sairaanhoitajat varmistavat, että asiakkaamme saavat hyvää hoitoa ja heidän arkensa on turvallista ja mielekästä. Haluamme, että viihdyt ja koet olevasi juuri oikeassa paikassa - tekemässä työtä, jolla on merkitys.

Tarjoamme sinulle:
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- Smartum -liikunta- ja kulttuuriedun
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen
Tarjoamme vastuullisen tehtävän työympäristössä, jossa jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä johtaa itseään käytännön työssä. Pääset tekemään mielekästä työtä, jossa on hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tule tekemään laadukasta työtä asiantuntevaan ja kannustavaan tiimiin!

Edellytämme sinulta:
- sairaanhoitajan koulutusta
- tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan
Lisäksi arvostamme
- aiempaa kokemusta vanhustenhuollosta
- innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön
- mukautuvaa ja toimeliasta otetta, halua oppia uutta ja rohkeutta tarttua haasteisiin

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi https://rekry.attendo.fi//Application/Index/1005/ 17.12.2019 mennessä.

Heräsikö kysymyksiä?
Lisätietoja antaa aluepäällikkö Teemu Peltomäki, puh. 044-4944539 ark. klo 8-16, teemu.peltomaki@attendo.fi tai rekrytointikoordinaattori Lotta Toivola, puh. 044-4940301, lotta.toivola@attendo.fi

Keitä olemme?
Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja, joka työllistää noin 11 000 työntekijää. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammautuneille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

0444940301