Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Varisto, Vantaa

Haemme SAIRAANHOITAJAA Attendo Variston hoivakotiin Vantaalle.

Attendo Varisto on Vantaalla 60-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa perustuvaa hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakodissa toimimme asiakaslähtöisesti ja tarjoamme asiakkaan tarpeista lähtevää, terveyttä edistävää sekä yksilöä kunnioittavaa hoivaa. Hoivakodeissamme työskennellään aktiivisella ja positiivisella otteella asukkaidemme hyvän arjen eteen. Jokaisella asukkaalla on hoivakodissa oma asunto kylpyhuoneineen, sekä lisäksi hoivakodissa on yhteiset piha-alueet, oleskelutilat, keittiö sekä saunaosasto.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan koulutusta, kiinnostusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ on vakituinen ja pääasiassa päivätyötä.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ uudessa modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelo 28.2.2017 mennessä: eija.kulmala@attendo.fi. Otsikoithan hakemuksesi "sairaanhoitaja/Varisto", kiitos!

Henkilökuntaamme

  • Anna Tiainen

    "Variston hoivakoti on hyvä työpaikka, koska siellä on mukavat työkaverit, motivoiva ja kannustava ilmapiiri ja eletään asukaslähtöistä arkea"

    Lähihoitaja

    Anna Tiainen

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia terveys- ja hoivapalveluita niin yksityisille, yritys- kuin kunta-asiakkaille. Yrityksemme on joustava ja kannustava työnantaja. Lähes 6000 terveydenhuollon ammattilaista on samaa mieltä.

Attendo tarjoaa parasta mahdollista hoivaa, huolenpitoa ja palvelua – jokaikisenä päivänä. Onnistumalla tässä olemme onnistuneet myös toiminnassamme.

Vanhustenhuollon yksityiset palveluntuottajat ovat toimineet Suomen kunnissa ja kaupungeissa jo pitkään. Entistä useampi kunta päätyy hankkimaan sopimuksiin perustuvia terveys- ja hoivapalveluja saadakseen korkealaatuista hoitoa ja samanaikaisesti kustannussäästöjä. Kunnilla on myös erilaisia motiiveja ulkoistaa palvelujaan: jotkut haluavat kehittää ja parantaa toimintansa laatua; toiset taas tarvitsevat apua ylipäätään toiminnan tehostamiseen. Yhä useammin kunnat turvautuvat yksityisiin hoivapalvelujen tarjoajiin lisätäkseen asukkaidensa valinnanmahdollisuuksia.

Lisätietoa vanhusten palveluasumisesta, vuodeosasto -palveluista sekä hoitajavälityksestä löydät www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Eija Kulmala

044 494 4412
eija.kulmala@attendo.fi