Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Nerolaan, Kärkölän Järvelään

Haemme SAIRAANHOITAJAA  toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Attendo Nerolaan Kärkölän Järvelään.

Järvelä on taajama hyvillä palveluilla Kärkölässä. Järvelään pääsee hyvin junalla niin Lahden kuin Riihimäen suunnaltakin. Attendo Nerola on juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

Attendo Nerolan palvelukeskus tarjoaa tehostettua palveluasumista 52 ikäihmisille rauhallisessa Kärkölän Järvelän taajamassa. Palvelukeskuksen asukkaat tarvitsevat hoivaa ja huolenpitoa ympärivuorokauden erilaisista fyysisistä, sosiaalisista ja/tai psyykkisestä syistä johtuen.Tarjoamme tehostettua palveluasumista, intervallihoitoa ja päiväkeskustoimintaa. Palvelukeskuksessa on myös tehostettu muistisairaiden yksikkö.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan koulutusta, aitoa kiinnostusta työskennellä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme lisäksi innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta etkä pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Sairaanhoitaja tekee pääsääntöisesti päivätyötä.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi osoitteeseen mia.granlund@attendo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mia Granlund p. 0444941884, mia.granlund@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Mia Granlund

044 494 1884
mia.granlund@attendo.fi