Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Elviira, Lieksa

Etsimme Attendo Elviiraan, Lieksaan

SAIRAANHOITAJAA

Meille tärkeää on hyvä, arvostava ja huumorintajuinen työyhteisö joka jaksaa puhaltaa yhteen hiileen. Kuntouttavan työotteen menetelmin tuemme asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia. Hoivakodin henkilökunnassa on sairaanhoitajia, lähihoitajia, sekä avustavaa henkilökuntaa. Keskeistä hoitotyössämme on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Ammattitaidolla sekä välittämisellä tuomme turvallisuutta ja lämpöä jokaiseen päivään.

Attendo Elviira on keväällä 2018 Lieksaan avautunut hoivakoti ikäihmisille, jossa virikkeet ja toiminta rakentuvat erityisteeman ympärille. Hoivakoti sijaitsee kauniin maiseman ja rauhallisen asutusalueen keskellä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Elviirassa on yhteensä 36 asukaspaikkaa tehostetun ja kevyemmän palveluasumisen tarpeisiin.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan koulutusta, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn jossa pääset vaikuttamaan hoivakodin toimintaan ja kehitykseen, viihtyisän modernin työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Kysy rohkeasti lisää minkälainen paikka meillä on tarjolla! Olemme valmiita neuvottelemaan paikan vastaanottamiseen liittyvistä käytännön seikoista.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian hoivakodin johtajalle Birgitta Rissaselle: birgitta.rissanen@attendo.fi. Lisää aihekenttään "Sairaanhoitaja haku". Lisätiedustelut samasta osoitteesta tai p.044 7800 764.

Huom! Paikka täytetään mahdollisimman pian!

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot

Birgitta Rissanen

044 7800 764
birgitta.rissanen@attendo.fi