Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Herttuattareen Kangasalle

Etsimme Attendo Herttuattareen, Kangasalle
SAIRAANHOITAJAA perhevapaan sijaisuuteen 31.6.2019 asti.

Attendo Herttuatar on Kangasalle  syksyllä 2016 avattu hoivakoti. Attendo Herttuatar tarjoaa asukkailleen yksilöllistä ja ammattitaitoista hoivaa sekä mielekkään ja merkityksellisen arjen. Asukaspaikkoja  on 53.
 
Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan koulutusta, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.  Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, lähetä vapaamuotoinen  hakemus ja ansioluettelosi viimeistään 28.12. mennessä osoitteeseen: tuire.ellila@attendo.fi. Täytämme paikan heti sopivan hakijan ilmaantuessa.

Lisätietoja antaa  hoivakodin johtaja Tuire Ellilä, p.044 494 2939, tuire.ellila@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen terveydenhuolto- ja sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskun-toutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen.

Yhteystiedot