Sairaanhoitaja

Attendo Peltola 2:seen, Akaalle

Haemme nyt Attendo Peltola 2:seen, Akaalle SAIRAANHOITAJAA

Attendo on avaamassa Akaalle keväällä 2019 uuden 12-paikkaisen tehostetun palveluasumisen yksikön ikääntyville mielenterveyskuntoutujille, jotka tarvitsevat eritasoista tukea ja apua kuntoutumisessaan sekä arjessa selviytymisessään. Päärakennuksen lisäksi samassa pihapiirissä sijaitsee 9 kevyemmän tuen asuntoa asukkaille.

Hakijalta edellytämme vähintään sairaanhoitajan tutkintoa, Eduksi katsotaan suuntautuneisuus mielenterveys- ja päihdetyöhön. Hygieniapassi vaaditaan, Toivomme aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä mielenterveyskuntoutujien kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin. 

Sairaanhoitajana vastaat kodilla asukkaidemme hyvän elämän tuottamisesta ja kuntoutuksen toteuttamisesta ihmisläheisellä tavalla. Työtehtäviin kuuluvat mm. hoito- ja kuntoutus- sekä lääkehoito, sairaanhoidolliset tehtävät, kokonaisvaltaisen hoitoprosessin rakentaminen ja siitä vastaaminen yhdessä esimiehen ja työtiimin kanssa. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Työ on pääsääntöisesti virka-aikaista, mutta saattaa sisältää myös iltavuoroja.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Täytä hakemus osoitteessa: https://rekry.attendo.fi/  ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Virpi Särkiniemi, virpi.sarkiniemi@attendo.fi.

Osoite: Pihlajapolku 2, 37800 Akaa

Attendo on Suomen johtava yksityinen sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Virpi Särkiniemi
Palvelupäällikkö


virpi.sarkiniemi@attendo.fi