Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Hopeaharjuun, Sallaan

Haemme Attendo Hopeaharjuun Sallaan, SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Attendo Hopeaharju tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan koulutusta, aitoa kiinnostusta ikäihmisten kanssa työskentelyyn, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista, vastuullista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Mikäli työ Attendo Hopeaharjussa kiinnostaa, lähetä hakemus ja ansioluettelosi mahdollisimman pian osoitteeseen: merja.wedman@attendo.fi. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse hoivakodin johtaja Mierja Wedman: merja.wedman@attendo.fi

Attendo on Suomen johtava yksityinen sosiaalipalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille, kehitysvammaisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Merja Wedman

044 494 1070
merja.wedman@attendo.fi