Vacancy Deactivated

Sairaanhoitaja

Attendo Tikantupaan, Tikkakoskelle

Haetaan sairaanhoitajaa Attendo Tikantupaan, Tikkakoskelle

 

Attendo Tikantupa avautuu kevään aikana Jyväskylän Tikkakoskelle. Tikantuvalla on 25 asukaspaikkaa palveluasumista ja tehostettua palveluasumista tarvitseville ikäihmisille. Attendo Tikantupa sijaitsee Tikkakosken keskustassa idyllisessä ympäristössä.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan koulutusta, aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista ja reipasta työasennetta. Työntekijässä arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Et myöskään pelkää tarttua haasteisiin.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on pääsääntöisesti päivätyö maanantaista perjantaihin.

Tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen ja tule mukaan luomaan uutta hoivakotia ja työyhteisöä. Tarjoamme haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi.

Mikäli työ modernissa ja viihtyisässä hoivakodissa kiinnostaa, täytä hakemus osoitteessa: https://rekry.attendo.fi/ ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse anneli.parviainen@attendo.fi. Hakuaika päättyy 25.4.2019.

Osoite: 41160 Tikkakoski

Attendo on Suomen johtava yksityinen hoivapalveluiden tuottaja. Olemme edelläkävijä asumispalveluiden tuottamisessa ikäihmisille, vammaisille ja kehitysvammaisille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi tarjoamme lastensuojelupalveluita kunnille. Olemme joustava ja kannustava työnantaja, jonka yrityskulttuurin määrittävät arvomme osaaminen, sitoutuminen ja välittäminen. Lue lisää www.attendo.fi.

Yhteystiedot

Anneli Parviainen
Palvelupäällikkö


anneli.parviainen@attendo.f